Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: «Η Παναγία θεραπεύει Καρκίνο στο κεφάλι»

Είναι σημαντικό στην ζωή του χριστιανού να αποδέχεται, ό,τι ο Καλός Θεός παρουσιάζει στην ζωή του, ακόμα και αυτήν την δύσκολη ασθένεια του καρκίνου. Γι’ αυτό η διαχείριση της ασθένειας σε δοξολογική προσευχή, συγκινεί τον Καλόν μας Θεό και φυσικά περισσότερο την Μητέρα Του, η οποία βιώνει τόσο πολύ τον πόνο των ανθρώπων. Λέγει χαρακτηριστικά ο Γέροντας Σωφρόνιος Ζαχάρωφ:
«Η Παναγία μας, πόνεσε πιο πολύ απ’ όλες τις γυναίκες, πιο πολύ απ’ όλες τις μανάδες του κόσμου, γιατί κανένα δεν έβλαψε, σε κανένα δεν έκανε κακό, κι’ όμως Της έκαναν το μεγαλύτερο κακό όλης της οικουμένης. Σταύρωσαν Τον Υιό Της. Και αντικρίζοντάς Τον πάνω στο Σταυρό,
πόνεσε τόσο η καρδιά της… Γι’ αυτό μπορεί να καταλάβει την κάθε πονεμένη ύπαρξη, και συμπάσχει με τον κάθε άνθρωπο που πονά, γιατί ακριβώς, ξέρει τι πάει να πει πόνος».

Έχοντας την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Βασίλισσας ως Προστάτιδα και Ικέτιδα στον Υιόν Της, αναπέμπουμε συνεχώς δεήσεις και ικεσίες, ανάβοντας καθημερινά το καντήλι της, θυμιάζοντας το Τίμιον και Άγιον Εικόνισμά Της, παρακαλούμε για όλον τον κόσμο και ιδιαιτέρως για τους Καρκινοπαθείς, προκειμένου να βγουν δυνατοί και ζωντανοί από αυτήν την μεγάλη δοκιμασία τους. Γι’ αυτό καθημερινά ακούμε τον πόνο των ανθρώπων και προσευχόμαστε για την εν Θεώ βοήθεια στην εικόνα της Μάνας Παναγιάς μας.

Έτσι και η Κα Ελένη από την Κύπρο, βλέποντας τα θαύματα της Παναγίας μας σε όσους αιτούνται την βοήθεια και μεσιτεία της, μας παρεκάλεσε να μνημονεύουμε για τον σύζυγό της, ο οποίος είχε λέμφωμα (Καρκίνο) στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να έχει αφόρητους πόνους. Έτσι ξεκινήσαμε έναν αγώνα προσευχής για τον Παναγιώτη, προκειμένου να τον βοηθήσουμε στον αγώνα του. Παράλληλα στείλαμε λαδάκι από το καντήλι της Παναγίας Βασίλισσας και αγιασμό, καθώς και την εικόνα της, προκειμένου να προσευχόμαστε σε Εκείνην δια την Σωτηρία και βοήθεια του Παναγιώτη.
Την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017, λάβαμε το γράμμα ως επιβεβαίωση, όσων τηλεφωνικά μας ανήγγειλαν μία εβδομάδα πριν:

«Πάτερ μου τις ευλογίες σας!!

Πόσα μεγάλα Ευχαριστώ σε σας πάτερ Νικόλαε και ΜΕΓΑΛΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ!!!

Λέγομαι Ελένη και ο σύζυγός μου Παναγιώτης. Ο Θεός μας έστειλε και συγκεκριμένα στο σύζυγό μου μεγάλη δοκιμασία. Υπέφερε από λέμφωμα (Καρκίνο) στο κεφάλι για αρκετούς μήνες πόνο… Λέω υπέφερε γιατί μετά από πολλές προσευχές Δόξα το Θεό όλα καλά!!!

Στο άκουσμα της Παναγίας Βασίλισσας οι προσευχές μας μαζί με τις δικές σας πάτερ μου έγιναν δυνατές!!! …Από την ημέρα που πήραμε το λαδάκι και τον αγιασμό, κάθε μέρα σταύρωνα το σύζυγό μου και του έδινα και έπινε αγιασμό.

Άρχιζε σιγά-σιγά η διαφορά να φαίνεται αισθητά!!! Οι προσευχές από εμάς όσο και από σας πάτερ μου ήταν εμφανές!!! Τελείωσε την χημειοθεραπεία… θα έμπαινε Αξονικό και οι προσευχές συνεχίζονταν τόσο από εσάς όσο και από εμάς. Το Λαδάκι και ο Αγιασμός όπως και το εικόνισμα της Παναγίας Βασίλισσας… ήταν μαζί του… μαζί του κάθε μέρα όπως και την Μέρα της τελευταίας εξέτασης στον Αξονικό Τομογράφο. Πήγαμε… νιώθαμε όμως κάτι όμορφο στην επιστροφή μας.

Οι μέρες πέρασαν το αποτέλεσμα βγήκε… πήγαμε στο ραντεβού μας στο γιατρό. Μαζί μας πάλι το εικόνισμα της Βασίλισσας όπως και το λαδάκι και ο αγιασμός… ο γιατρός μας αναγγέλλει… Απολύτως Καθαρός!!!

Παναγιά μας βοήθα όλο τον Κόσμο!!!

Μεγάλο Ευχαριστώ από όλη την Οικογένεια!!!

Παναγιώτης και Ελένη Πιερή – Λευκωσία Κύπρος»

πηγή: salpismata




Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: "ΕΔΩ"

ΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Το oliiorthodoxia.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη (με σχετική σημείωση της πηγής), εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων – απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mailoliiorthodoxia@gmail.com έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, email, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.