Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

Μανιταρόσουπα.




Υλικά για 2 μερίδες
1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
8-10 μανιτάρια
2 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
1-3 κουτ. του γλυκού πάπρικα
Αλάτι, πιπέρι
2 κουτ. της σούπας αλεύρι
1 κούπα ζωμό λαχανικών

Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα πάνω σε μέτρια φωτιά, σωτάρουμε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια στο ελαιόλαδο μέχρι τα κρεμμύδια να γίνουν διάφανα. Προσθέτουμε, την πάπρικα, το αλατοπίπερο και σωτάρουμε για περίπου 5 λεπτά. Ανακατεύουμε για να μην μας κολλήσει το φαγητό. Αρχίζουμε και ρίχνουμε το αλεύρι σιγά σιγά ανακατεύοντας και στη συνέχεια προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών, μισή κούπα τη φορά. Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε ώσπου να πήξει.

ΠΗΓΗ 


Το oliiorthodoxia.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων – απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail oliiorthodoxia@gmail.com έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου