Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Η εορτή του Αγίου Αλεξάνδρου στο νοσοκομείο Ναυπλίου (ΦΩΤΟ)

Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος: Με θρησκευτική κατάνυξη και σε κλίμα συγκίνησης εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Αλεξάνδρου Πατριάρχου της Κωνσταντινουπόλεως, στο ομώνυμο εκκλησάκι στο Νοσοκομείο Ναυπλίου.

Την παραμονή της εορτής Δευτέρα 29 Αυγούστου2017 τελέσθηκε πανηγυρικός εσπερινός ιερουργούντος του αρχιμανδρίτη π. Χρυσοστόμου Μιχαλόπουλου και απο τους Ιερείς π. Κωνσταντίνο Σέρρο και π. Μιχαήλ Καλαμαρά.

Τον πανηγυρικό εσπερινό παρακολούθησαν ο βουλευτής Αργολίδος Γ.Ανδριανός, η διοικητής του Γ. Νοσοκομείου Αργολίδος, Α.Φλώκου, Ο Αναπληρωτής Διοικητής Γεώργιος Φαράντος ,η υποδιευθύντρια της νοσηλευτικής μονάδας Ναυπλίου Γ.Παναγοπούλου, στρατιωτικές αρχές κα.


Το oliiorthodoxia.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων – απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mail oliiorthodoxia@gmail.com έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, emails, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου