Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Ο Ερντογάν κλείνει τα Στενά, οι Αμερικάνοι τα δείχνουν ελληνικά! Η προφητεία του Αγίου Παϊσίου!

 Ερντογάν: Οι προφητείες του Αγίου Παϊσίου για την Κωνσταντινούπολη

Του Γιώργου Θεοχάρη – ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

«Ραγδαίες εξελίξεις στην Ουκρανία. Ο Ερντογάν έκλεισε τα στενά του Βοσπόρου, ενεργοποίησε τη Συνθήκη του Μοντρέ».

«Το αμερικανικό CBS παρουσίασε χάρτη με ελληνική την Κωνσταντινούπολη -Σφοδρές αντιδράσεις στην Τουρκία».

Οι δύο παραπάνω τίτλοι ειδήσεων δεν προέρχονται από κάποια προφητεία του αγίου Παϊσίου, αλλά από μεγάλα ελληνικά sites.

Ειδοποιήσαμε όλες τις παράκτιες και μη χώρες να μην κάνουν διέλευση των πολεμικών τους πλοίων στη Μαύρη Θάλασσα», είπε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου μερικές ώρες, μετά από μία επικοινωνία που είχε με τον Αμερικανό Υπουργό Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν.

Τουλάχιστον τέσσερα ρωσικά πλοία περιμένουν την απόφαση της Τουρκίας για να περάσουν από τη Μεσόγειο, αναφέρει το πρακτορείο Reuters.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι η Τουρκία θα εφαρμόσει τη Συνθήκη για τη διέλευση από τα Στενά του Βοσπόρου για να αποτρέψει μια κλιμάκωση του πολέμου.

«Αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε την εξουσία που δίνει στη χώρα μας η Σύμβαση του Μοντρέ με τρόπο που θα αποτρέψει την κρίση στην Ουκρανία», είπε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Ωστόσο οι Αμερικάνοι έσπευσαν να παρουσιάσουν χάρτη με τα Στενά του Βοσπόρου ελληνικά, σε μία έκτακτη ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου CBS.

Η εκπομπή αναφερόταν στο ότι τα ρωσικά πλοία συνεχίζουν κανονικά να περνούν από τα Στενά του Βοσπόρου.

Οι υπεύθυνοι όμως του τηλεοπτικού δικτύου «χρωμάτισαν» την Κωνσταντινούπολη με τα χρώματα της Ελλάδας στον χάρτη τους, για να παρουσιάσουν το σημείο όπου γίνονται όλα αυτά!

Συγκεκριμένα στον χάρτη του CBS η Τουρκία εικονίζεται με κίτρινο χρώμα, η Ελλάδα ολόκληρη με πορτοκαλί μαζί και τα νησιά, ενώ οι άλλες βαλκανικές χώρες με γκρι χρώμα.

Όμως η Κωνσταντινούπολη και τα Στενά του Βοσπόρου εικονίζονται σαφώς με πορτοκαλί χρώμα, που είναι το χρώμα της Ελλάδας.

Η τουρκική πλευρά αντέδρασε έντονα, κάνοντας λόγο για «σκάνδαλο».

«Στην είδηση ​​για την απόπειρα της Ρωσίας να εισβάλει στην Ουκρανία, το αμερικανικό κανάλι CBS News δημιούργησε σκάνδαλο. Στα νέα του για ρωσικά πλοία που περνούσαν από την Τουρκία, έδειξε την Κωνσταντινούπολη ως έδαφος της Ελλάδας», έγραψε η σχετική ανάρτηση στην φιλοκυβερνητική εφημερίδα «Yeni Safak».

Ο άγιος Παΐσιος έχει πει σε πολλούς προσκυνητές ότι θα πάρουμε την Πόλη.

Θα μας την δώσουν οι ξένες δυνάμεις όχι επειδή μας αγαπούν, αλλά επειδή θα ταιριάξουν έτσι τα συμφέροντά τους.

Αυτά όλα θα ξεκινήσουν από επίθεση των Ρώσων στην Τουρκία με αφορμή το κλείσιμο των Στενών.

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι τις ημέρες αυτές, που όλος ο κόσμος παρακολουθεί συγκλονισμένος τις εξελίξεις στην Ουκρανία, στην ελληνική τηλεόραση προβάλλεται με εκπληκτικά ποσοστά τηλεθέασης η σειρά για την ζωή του αγίου Παϊσίου και τις χαμένες πατρίδες μας.

Παρόλα αυτά δεν πρέπει να στηρίζουμε την ζωή μας και τις κινήσεις μας στις προφητείες.

Κάθε μέρα που διερχόμαστε μπορεί να είναι η τελευταία, η «εσχάτη» ημέρα της ζωής μας, και για αυτό πρέπει κάθε μέρα, κάθε στιγμή, να είμαστε έτοιμοι να συναντήσουμε τον Κύριο, δίνοντας στην καθημερινότητά μας ένα γνήσιο εσχατολογικό νόημα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου