Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Συλλαλητήριο Για Την Μακεδονία Αθήνα – Σύνταγμα: Ο Μίκης Θεοδωράκης Θα Είναι Εκεί

Ομιλητής στο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία που θα γίνει την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στο Σύνταγμα θα είναι ο Μίκης Θεοδωράκης, σύμφωνα με την συντονιστική επιτροπή.

Ο Μίκης Θεοδωράκης θα παρευρεθεί ο ίδιος στην εκδήλωση
ΤΩΝ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΥΦΗΛΙΟΥ ΕΝΤΟΣ & ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ, ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018
ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Σας ενημερώνουμε ότι ο Μίκης Θεοδωράκης θα παρευρεθεί και θα απευθύνει ο ίδιος το λόγο του ως κεντρικός ομιλητής του Συλλαλητηρίου για την Μακεδονία, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 2:00 μ.μ. στην πλατεία Συντάγματος, Αθήνα.

Προσκαλούνται όλοι οι Έλληνες και Φιλέλληνες να δώσουν το παρόν σε αυτό το σημαντικότατο συλλαλητήριο για να διατρανώσουμε το μήνυμα ότι «Μακεδονία σημαίνει Ελλάδα», τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο.

Δώστε όλοι το παρόν στο συλλαλητήριο των Αθηνών.

Σημείο: Ημερομηνία: Ώρα:Πλατεία Συντάγματος 4 Φεβρουαρίου 20182:00 μ.μ.

Η Συντονιστική Επιτροπή



Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: "ΕΔΩ"

ΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Το oliiorthodoxia.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη (με σχετική σημείωση της πηγής), εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων – απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mailoliiorthodoxia@gmail.com έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, email, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.