Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

ΛΑΡΙΣΑ: ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΙΣΤΟΙ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΑ ΤΙΜΙΑ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ (ΦΩΤΟ)

Θα παραμείνουν για προσκύνημα στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας
Με ευλάβεια οι Λαρισαίοι υποδέχθηκαν σήμερα το απόγευμα τα δώρα των τριών μάγων τα οποία θα παραμείνουν για προσκύνημα στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας προερχόμενα από το Αγιο Ορος όπου φυλάσσονται.

Τα τίμια δώρα (χρυσός, λιβάνι και σμύρνα) που έφεραν οι τρεις μάγοι στη Βιθλεέμ έγιναν δεκτά με τιμές από τον κλήρο της μητρόπολης
με επικεφαλής το μητροπολίτη κ. Ιγνάτιο, τον υφυπουργό Β. Κόκκαλη, τους βουλευτές Μ. Χαρακόπουλο και Χρ. Κέλλα, εκπροσώπους της δημοτικής αρχής, των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας και πλήθους πιστών.

Τα τίμια δώρα που φυλάσσονται στη μονή Αγίου Παύλου του Αγίου Ορους θα παραμείνουν στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας μέχρι και την Τρίτη 2 Ιανουαρίου και για να διευκολυνθούν οι πιστοί που θέλουν να προσκυνήσουν η εκκλησία θα παραμένει ανοικτή καθημερινά από το πρωί έως το βράδυ και θα τελούνται συνεχώς ακολουθίες.

Η υποδοχή έγινε από τον Μητροπολίτη Λαρίσης Ιγνάτιο.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω από την υποδοχή στη Λάρισα:

Διαβάστε περισσότερα »




Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: "ΕΔΩ"



ΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Το oliiorthodoxia.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη (με σχετική σημείωση της πηγής), εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων – απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mailoliiorthodoxia@gmail.com έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, email, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.