Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Μα ποιοι είναι αυτοί οι τρελοί που μοιράζουν αγάπη;;;;

«Η αγάπη είναι μακρόθυμη, είναι ευεργετική και ωφέλιμη, η αγάπη δε ζηλεύει, η αγάπη δεν ξιπάζεται, δεν είναι περήφανη, δεν κάνει ασχήμιες, δε ζητεί το συμφέρον της, δεν ερεθίζεται, δε σκέφτεται το κακό για τους άλλους, δε χαίρει, όταν βλέπει την αδικία, αλλά συγχαίρει, όταν επικρατεί η αλήθεια. Όλα τα ανέχεται, όλα τα πιστεύει, όλα τα ελπίζει, όλα τα υπομένει. Η αγάπη ποτέ δεν ξεπέφτει.»

Αποστόλου Παύλου: Α' Επιστολή προς Κορινθίους, (ιβ´ 27 - ιγ´ 13).Όταν φυτεύονται οι σπόροι της αγάπης, θερίζονται μικρά θαύματα. Μην φοβάστε τις μέρες που έρχονται γιατί είναι μέρες γιορτής. Κάθε φορά που κάποιος από εσάς κάνει μια σκέψη από καρδιάς,
κάθε φορά που προσεύχεται για κάτι ειλικρινά, που δεν φοβάται να είναι ο εαυτός του, που συγχωρεί, συντελείται ένα μικρό θαύμα. Αυτή η κοινωνία μπορεί να πάει μπροστά μόνο έτσι. Όταν σας χτυπούν με μίσος, όταν σας στερούν αυτά που αγαπάτε, όταν αδικείστε ή πλήττεστε από κάποια συμφορά, εσείς να απαντάτε με αγάπη. Μην απαντάτε με θυμό, θα στραφεί εναντίον σας. Μην σπέρνετε οργή, θα θερίσετε καταστροφές. Όπου στέκεστε, να μιλάτε για το καλό, χωρίς φανατισμούς, όλο σας το είναι να γίνεται ένα με την αγάπη του Θεού. Εφόσον συγχωρήσατε ο ένας τον άλλον και αγκαλιαστήκατε, εφόσον ενωθήκατε με αγάπη…

… ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ!!! Και είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό. Γιατί ο άνθρωπος του οποίου ο νους είναι γεμάτος φόβο, όχι μόνο καταστρέφει τις ευκαιρίες να δράσει έξυπνα, αλλά μεταδίδει και τις καταστρεπτικές αυτές δονήσεις σε άλλους που έρχονται σε επαφή μαζί του, καταστρέφοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο και τις δικές τους ευκαιρίες. Οι δονήσεις του φόβου περνούν από τη μία διάνοια στην άλλη τόσο γρήγορα και με τόση βεβαιότητα, όσο και ο ήχος της ανθρώπινης φωνής από το σταθμό που εκπέμπεται στους δέκτες των ραδιοφώνων. Εάν τώρα όλον αυτό τον φόβο, που συνήθως μεταφράζεται με αρνητικές και καταστροφικές σκέψεις τον εκφράσουμε με τα λόγια μας θα βιώσουμε σίγουρα τα αποτελέσματα των λόγων αυτών με τη μορφή ενός καταστροφικού «ωστικού κύματος». Κι αυτό ακριβώς καταφέρατε να αποτρέψετε.

Μόλις πήρατε μια μικρή δόση του τι σημαίνει να είσαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!!!



Είμαι πολύ υπερήφανος για όλους σας…. Σας Ευχαριστώ από καρδιάς !!!


Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: "ΕΔΩ"

ΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Το oliiorthodoxia.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη (με σχετική σημείωση της πηγής), εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων – απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mailoliiorthodoxia@gmail.com έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, email, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου