Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Λάρισα: Ουρές πιστών για να προσκυνήσουν την Αγία Ζώνη

του Γιώργου Θεοχάρη- Λάρισα
Από νωρίς το πρωί κάτοικοι της Λάρισας αλλά και των γύρω περιοχών καταφτάνουν στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου με σκοπό να προσκυνήσουν την Αγία Αγία Ζώνη της Παναγίας που κόμισε χθες ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, γέροντας Εφραίμ.

Με υπομονή οι πιστοί περιμένουν στην ουρά ώστε να προσκυνήσουν, ενώ ούτε ο βροχερός καιρός αποτελεί εμπόδιο. Μάλιστα, έχει τοποθετηθεί τέντα ώστε ο κόσμος να μην βραχεί. Οσο περνά η ώρα τόσο το πλήθος του κόσμου μεγαλώνει.

Οι λατρευτικές εκδηλώσεις συνεχίζονται καθημερινά με Λειτουργίες και Παρακλήσεις, ενώ η Αγία Ζώνη θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής 19 Νοεμβρίου 2017.

Διαβάστε περισσότερα »






Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: "ΕΔΩ"

ΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Το oliiorthodoxia.blogspot.gr ουδεμία ευθύνη (με σχετική σημείωση της πηγής), εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων – απόψεων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω e-mailoliiorthodoxia@gmail.com έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια που θα υποπέσουν στην αντίληψή μας, με αναφορές σε προσωπικά δεδομένα, email, υβριστικά ή συκοφαντικά, αλλά και αυτά που παραπέμπουν σε διαφήμιση θα αφαιρούνται.