Σελίδες

Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Παππού να μεν αντρέπεσαι! Εν άλλοι που πρέπει να αντραπούν!!!

Έπρεπε να μας φτύνεις...

Του Χαράλαμπου Ζάκου
70χρονος έκλεψε κοτόπουλο για να ταΐσει το νηστικό εγγόνι του, και αντί να τον βοηθήσουμε, τον σύραμε στα δικαστήρια και τον καταδικάσαμε με πρόστιμο 250 ευρώ!


Ο ηλικιωμένος κατηγορούμενος, ο οποίος έκλεψε ένα κοτόπουλο αξίας έξι ευρώ (αν είναι δυνατόν) δήλωσε ενώπιον του δικαστηρίου: «Ήταν μια στιγμή ντροπής για εμένα. Δεν πληρώθηκα τη σύνταξη μου για να μπορώ να πληρώσω.
Αγανάκτησα και πήγα και έκλεψα. Ο εγγονός μου πάσχει από διαβήτη και τρώει μόνο κοτόπουλο. Λυπήθηκα να τον αφήσω νηστικό…».

Έπρεπε να μας φτύνεις!

Παππού, επειδή θα μπορούσα να είμαι και εγώ εγγόνι σου, να ξέρεις πως όχι μόνο δεν πρέπει να ντρέπεσαι, αλλά επιβάλλεται να μας στήσεις σε μια σειρά και να μας φτύσεις στα μούτρα.

Να μας φτύσεις, επειδή σε αναγκάσαμε να κλέψεις για να ταΐσεις το εγγόνι σου και αντί να σκύψουμε το κεφάλι και να σκεφτούμε επιτέλους τι γίνεται σε αυτό τον δόλιο τόπο, σε στείλαμε στα δικαστήρια για να σε επιπλήξουμε και να σε καταδικάσουμε!

Να μας φτύσεις, επειδή εξαντλήσαμε την δικαιοσύνη και τους νόμους στο πρόσωπο σου, ενώ άλλοι που θα έπρεπε να βρίσκονται στη φυλακή κυκλοφορούν με τους πούρους και τις λιμουζίνες τους!

Να μας φτύσεις, επειδή εμείς πρώτοι φτύσαμε εσένα ρίχνοντας σε σε μια γωνιά, όπως και πολλούς άλλους, αδιαφορώντας και περιμένοντας να μας την «αδειάσεις».

Μη ντρέπεσαι παππού. Η ντροπή είναι καθαρά δική μας...

ΥΓ: Να ξέρεις ότι κάθε εγγονός έτσι παππού θέλει!



Διαβάστε επίσης.  Είδα το νεκρό αδερφό μου & ανακάλυψα κάτι σοκαριστικό

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: "ΕΔΩ"